Πρόστιμο 8.000 ευρώ σε Αιγύπτια που δήλωνε παρθένα για να τα «τσεπώσει» από το συμβόλαιο γάμου - iefimerida.gr

Πρόστιμο 8.000 ευρώ σε Αιγύπτια που δήλωνε παρθένα για να τα «τσεπώσει» από το συμβόλαιο γάμου

Πρόστιμο 8.000 ευρώ σε Αιγύπτια που δήλωνε παρθένα για να τα «τσεπώσει» από το σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ψέματα κάποια στιγμή πληρώνονται και αυτό το ανακάλυψε με τον πιο «επιβλητικό» τρόπο μια Αιγύπτια η οποία προκειμένου να παντρευτεί και υπογράψει συμβόλαιο γάμου, απέκρυψε από τον άνδρα της μια σημαντική λεπτομέρεια και τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 8.000 δολαρίων.

Ισχυρίστηκε, λοιπόν, πριν από το γάμο ότι ήταν παρθένα και δεν είχε παντρευτεί ποτέ, ενώ στην πραγματικότητα ετοιμαζόταν για το δεύτερο γάμο της.

Στην απάτη είχε την αμέριστη βοήθεια του πατέρα της και αφού παραποίησε τα χαρτιά της μπόρεσε να επικυρώσει τη συμφωνία γάμου με τον δεύτερο άντρα.

Επειτα από τρία χρόνια ευτυχισμένης γαμήλιας ζωής και ένα μικρό παιδί, ο άνδρας έμαθε τη σκληρή αλήθεια από ανώνυμο τηλεφώνημα, έψαξε και βρήκε το χαρτί διαζυγίου της γυναίκας του και της έκανε μήνυση ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Και μετά τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες το δικαστήριο του Αμπού Ντάμπι επιδίκασε στην «παρθένα» πρόστιμο 8.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ