Βοστώνη: Δύο δρομείς έτρεξαν, τρόμαξαν, αλλά λίγες ώρες αργότερα παντρεύτηκαν - iefimerida.gr

Βοστώνη: Δύο δρομείς έτρεξαν, τρόμαξαν, αλλά λίγες ώρες αργότερα παντρεύτηκαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο άκουσμα ότι το ζευγάρι θα παντρευόταν έπειτα από το μαραθώνιο της Βοστώνης, όλοι τους θεωρούσαν τρελούς. Ο Ρόμπερτ Γουάτλινγκ και η Κέλι Τζόνστον όμως επέμειναν στο σχέδιό τους παρά τη φρίκη του μακελειού!

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης σε πάρκο κοντά στον τερματισμό, λίγες ώρες μετά από την τραγωδία, με τις σειρήνες των ασθενοφόρων να στριγγλίζουν ακόμη μεταφέροντας τραυματίες στα νοσοκομεία. Τόσο η νύφη, όσο και ο γαμπρός φορούσαν αθλητικά παπούτσια καθώς νωρίτερα είχαν πάρει μέρος στον αγώνα, ενώ στο λαιμό τους είχαν περασμένα τα μετάλλιά τους.

Άλλωστε όλη τους η σχέση υπήρξε συνυφασμένη με το τρέξιμο. Στο πρώτο τους ραντεβού μετείχαν σε αγώνα 5 χλμ., ενώ η πρόταση γάμου έγινε μόλις είχαν ολοκληρώσει το μαραθώνιο του Σικάγο. Έτσι θεώρησαν φυσική εξέλιξη να ενώσουν τις ζωές τους λίγες ώρες μετά από τη συμμετοχή τους στον αγώνα της Βοστώνης, στον οποίο τερμάτισαν λίγο πριν από τις εκρήξεις.

Και δεν συζητούσαν καν να αλλάξουν τα σχέδιά τους, παρά τα γεγονότα που στοίχισαν τη ζωή τριών ανθρώπων και τραυμάτισαν δεκάδες ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ