Βοστώνη: 8χρονος έχασε τη ζωή του περιμένοντας τον πατέρα του να τερματίσει [εικόνα] - iefimerida.gr

Βοστώνη: 8χρονος έχασε τη ζωή του περιμένοντας τον πατέρα του να τερματίσει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίμενε τον πατέρα του για να τον συγχαρεί. Ανυπομονούσε να τον δει να τερματίζει στον μαραθώνιο της Βοστώνης. Αλλά μία έκρηξη του αφαίρεσε τη ζωή. Ο Μάρτιν Ρίτσαρντ ήταν μόλις 8 ετών και έγινε ένα από τα τρία άτομα που έχασαν τη ζωή τους από την τραγωδία της Δευτέρας.

Η μητέρα του, Ντενίζ, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τους Times, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση καθώς έχει τραυματιστεί στο κεφάλι. Η μικρή αδερφή του θύματος, μόλις 6 ετών, έχασε το ένα της πόδι στην έκρηξη. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση του πατέρα, ενώ το τρίτο παιδί της οικογένειας από το Ντόρτσεστερ δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με την αναφορά από τα νοσοκομεία όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, ανάμεσά τους βρίσκονται 8 παιδιά, με ένα αγοράκι 2 ετών να νοσηλεύεται στη Εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Εν τω μεταξύ νέα «προφητική» φωτογραφία του δόθηκε στη δημοσιότητα ενώ άγνωστοι έγραψαν ένα μήνυμα έξω από το σπίτι του. Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ