Καταγγελίες για χρήση βίας στις φυλακές Γρεβενών - Ερευνα διέταξε ο Ρουπακιώτης - iefimerida.gr

Καταγγελίες για χρήση βίας στις φυλακές Γρεβενών - Ερευνα διέταξε ο Ρουπακιώτης

Καταγγελίες για χρήση βίας στις φυλακές Γρεβενών -Ερευνα διέταξε ο Ρουπακιώτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, μετά από καταγγελίες οι οποίες κάνουν λόγο για χρήση βίας σε βάρος των κρατουμένων στον τελευταίο έλεγχο στις φυλακές Γρεβενών.

Από την άλλη πλευρά, η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωση που εξέδωσε, χαρακτήρισε τις καταγγελίες «παντελώς ανυπόστατες» οι οποίες «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» και τονίζει ότι ο έλεγχος στις φυλακές Γρεβενών έγινε παρουσία εισαγγελέα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Σχετικά με τα αναφερόμενα σε σημερινές ανακοινώσεις για καταγγελίες που σχετίζονται με ελέγχους, το περασμένο Σάββατο (13.04.2013), στις Φυλακές Γρεβενών, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

  • οι καταγγελίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι παντελώς ανυπόστατες
  • οι έλεγχοι διενεργήθηκαν σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διατυπώσεις, παρουσία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών
  • οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τον Διευθυντή των Φυλακών και σωφρονιστικούς υπαλλήλους, με τη συνδρομή προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, ομάδας Ε.Κ.Α.Μ, ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης».
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ