Θρίλερ με την εξαφάνιση 17χρονης στο Κιάτο - iefimerida.gr

Θρίλερ με την εξαφάνιση 17χρονης στο Κιάτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες ώρες ζει μία οικογένεια στο Κιάτο, καθώς τελευταίες επτά ημέρες έχει εξαφανιστεί η 17χρονη κόρη τους χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με το moriasnews, στις 8 Απριλίου η οικογένεια ενημερώθηκε από τους καθηγητές της πως λείπει συχνά από το σχολείο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να «χάσει» τη χρονιά της εξαιτίας των απουσιών. Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις από την κόρη της, η οποία έπειτα από λογομαχία έφυγε από το σπίτι με τον φίλο της.

Λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, η 17χρονη είχε συζήτηση με ιερέα ο οποίος φέρεται να την συμβούλευσε πως «εάν νιώθει ότι δεν την καταλαβαίνουν να φύγει από το σπίτι της και να πάει με τον άνθρωπο που την καταλαβαίνει».

Η αστυνομία έχει επιληφθεί της υπόθεσης, ενώ η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να έχει πληροφορίες για την εξαφάνιση να ενημερώσει το Α.Τ. Κιάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξαφάνιση ειδήσεις ΚΙάτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ