Φωτογραφίες- Σοκ του τραυματισμένου γενικού αρχηγού του Πανθρακικού [εικόνες] - iefimerida.gr

Φωτογραφίες- Σοκ του τραυματισμένου γενικού αρχηγού του Πανθρακικού [εικόνες]

Φωτογραφίες- σοκ του τραυματισμένου γενικού αρχηγού του Πανθρακικού [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρει η φωτογραφία του αιμόφυρτου γενικού αρχηγού του Πανθρακικού, Χάρη Μαυρομάτη, λίγο μετά τα δραματικά επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Όπως τρέξαμε όλοι μαζί για τα αποδυτήρια, εμείς πιάσαμε την πόρτα ώστε να μπορούν να μπουν οι πάντες μέσα, οι δικοί μας παίκτες, αυτοί της ΑΕΚ, οι διαιτητές, χωρίς να ποδοπατηθούν και ει δυνατόν χωρίς να χτυπήσουν. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα, μόνο ότι κρατούσαμε την φυσούνα, κάποιος ότι έσπρωξε τον Θωμά και αμέσως μετά κάποιους εισβολείς που άρχισαν να μας χτυπούν με ό,τι κρατούσαν στα χέρια τους», δήλωσε ο Χάρης Μαυρομάτης στο thrakisports.gr.

Ακόμη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το thrakisports, έχει στην κατοχή του και άλλες φωτογραφίες, που προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο σοκ, ωστόσο δεν τις δημοσιεύει μετά από παράκληση των ανθρώπων της ομάδας του Πανθρακικού, που επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους αναφορικά με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Φωτογραφίες- Σοκ του τραυματισμένου γενικού αρχηγού του Πανθρακικού [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Φωτογραφίες- Σοκ του τραυματισμένου γενικού αρχηγού του Πανθρακικού [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ