H δημοσιογράφος Γιώτα Μιχαλοπούλου έφυγε στην Αμερική και ζει καουμπόικη ζωή [εικόνες] - iefimerida.gr

H δημοσιογράφος Γιώτα Μιχαλοπούλου έφυγε στην Αμερική και ζει καουμπόικη ζωή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Νοέμβριο του 2011 η Γιώτα Μιχαλοπούλου πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να εργαστεί στο Λος Αντζελες, σε τηλεοπτικό σταθμό.

Η δημοσιογράφος έχει μεταλλαχθεί σε εναλλακτική καουμπόισα. Κυκλοφορεί συχνά με ποδήλατο, βόλτες στη θάλασσα και βγάζει φωτογραφίες τις οποίες ανεβάζει στο facebook για να διατηρεί τους δεσμούς με την πατρίδα.

Η Γιώτα Μιχαλοπούλου μένει κοντά σε ελικοδρόμιο και αυτοσαρκαστικά λέει: «Δεν είναι UFO, που θα ήταν προτιμότερο τελικά. Ελικόπτερο είναι ο μόνιμος ήχος πάνω από το κεφάλι μου. Νυχθημερόν, με τους προβολείς να φωτίζουν ακόμα και μέσα στο σπίτι σου. Και όχι, δεν γουστάρεις καθόλου».

Η γνωστή δημοσιογράφος λατρεύει τις βόλτες με το ποδήλατο στην παραλία, οπότε είπε να μοιραστεί τη νέα της αγάπη με τους φίλους της. Πηγή Star και Zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ