Στο σπίτι της Αθηνάς Ωνάση στη Βραζιλία συμφωνήθηκε η αγορά του Σκορπιού από την πανέμορφη Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ - iefimerida.gr

Στο σπίτι της Αθηνάς Ωνάση στη Βραζιλία συμφωνήθηκε η αγορά του Σκορπιού από την πανέμορφη Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία για την πώληση του Σκορπιού αλλά και τη λατρεία των νέων ιδιοκτητών για την Ελλάδα και την αίγλη που εκπέμπει το όνομα Ωνάση φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα η Σίβυλλα.

Όπως αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Το Βήμα, η πανέμορφη Εκατερίνα, κόρη του Ρώσου ολιγάρχη Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ήταν αυτή που πρώτη άρχισε τις συζητήσεις για την αγορά του Σκορπιού με την κληρονόμο Αθηνά Ωνάση. Γράφει μεταξύ άλλων η Σίβυλλα:

«Ο Ρώσος ολιγάρχης Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, η κόρη του Εκατερίνα και ο γιος του ο οποίος όπως λέγεται θα «εκμεταλλευτεί» τουριστικά το διπλανό μικρό νησάκι Σπάρτη, μέσα από την αγορά του Σκορπιού, έγιναν αμέσως συμπαθείς στους κατοίκους των γύρω νησιών. Οι άνθρωποι αυτοί πιστεύουν ότι το Ιόνιο θα ζήσει και πάλι μεγαλειώδεις στιγμές. Όπως τότε που έφθαναν στην περιοχή με yachts και ελικόπτερα οι jet setters φίλοι του Ωνάση, της Κάλλας, της Τζάκι και αργότερα της Χριστίνας.

Η Εκατερίνα ή Κάτια όπως την φωνάζει ο daddy Ντιμίτρι, γνωρίζει λέει την ιστορία του νησιού και σέβεται τις παραδόσεις. Η δις Ριμπολόβλεφ, φοιτήτρια του Χάρβαρντ, παρουσιάζεται ως ένα φιλεύσπλαχνο good girl, αφοσιωμένο στις επιθυμίες και προσταγές του μπαμπά. Αντίθετα η Αθηνά δεν αγαπάει την Ελλάδα όπως υποστηρίζουν πολλοί. Μαζί με το σαλέ των Ωνάσηδων στο St. Moritz και την εκπληκτική συλλογή κοσμημάτων της μαμάς Χριστίνας (τα περισσότερα με την υπογραφή Harry Winston) πούλησε και το ιδιόκτητο νησί, δίπλα στο Μεγανήσι.

H Αθηνά Ωνάση και η Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ γνωρίστηκαν λέει σε ιππικούς αγώνες στο Valkenswaard στην Ολλανδία. Λίγο μετά σε μια από τις κατοικίες της Αθηνάς στην Βραζιλία έγιναν οι συζητήσεις για την πώληση του Σκορπιού. Γνωρίζω ότι η οικογένεια Ριμπολόβλεφ έχει στενές σχέσεις με αρκετούς Κύπριους μεγαλοεπιχειρηματίες (ο Ντιμίτρι κατείχε το 10% της Τράπεζας Κύπρου ως γνωστό) όπως και κάποιους Έλληνες tycoons οι οποίοι ζουν μόνιμα στο εξωτερικό. Όπως την Κρις Γουλανδρή-Ο΄ Ράιλι και την Μαρία Νιάρχου. Και οι δύο κυρίες διαθέτουν μεγάλες φάρμες εκτροφής αλόγων. Δεν γνωρίζω αν οι μπίζνες ή αγοραπωλησίες γίνονται σε... στάβλους, ιππικούς αγώνες ή στα private clubs. Μάλλον τα διεθνή δικηγορικά γραφεία και οι σύμβουλοι επιχειρήσεων των γνωστών tycoons ανακαλύπτουν «φιλέτα» διαφόρων ειδών και προχωρούν σε προτάσεις.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ