«Δουλεύω από μικρό παιδί σε ταβέρνα και μηχανουργείο», δηλώνει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής - iefimerida.gr

«Δουλεύω από μικρό παιδί σε ταβέρνα και μηχανουργείο», δηλώνει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μίλησε ο Γιάννης Μηλιώκας σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Κατάγομαι από μια φτωχή οικογένεια, που ζούσε σε μια αντίστοιχη φτωχή γειτονιά στη Θεσσαλονίκη. Άλλοτε τα καταφέρναμε και άλλοτε όχι. Μέσα σ' αυτή την προσπάθεια συμμετείχα κι εγώ και τα άλλα δυο αδέλφια μου. Μπερδέψαμε το παιχνίδι με την εργασία από έξι χρονών. Ήμουν γκαρσόνι έξι χρόνια στην ταβέρνα του παππού μου και μετά από τα δώδεκα ως τα δεκαοκτώ δούλευα στο μηχανουργείο του πατέρα μου και πήγαινα νυχτερινό σχολείο». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας, σχετικά με το λόγο που απείχε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την δισκογραφία «Ήταν στοιχειώδης σεβασμός σε μια κατάσταση που άρχισα να βιώνω με τη δισκογραφία. Εγώ ήθελα να επικοινωνήσω με πέντε χιλιάδες τρελούς, που η οπτική τους γωνία ήταν περίπου ίδια μ' αυτήν που είχα εγώ στη ζωή μου. Δεν φανταζόμουν να βρω οκτώ εκατομμύρια να συμφωνούν. Δεν έχουμε πολλούς καλλιτέχνες να θυμηθούμε με τέτοιο απότομο ξεκίνημα. Έφυγα σαν πύραυλος προς τα πάνω. Είχε γίνει σάλος. Ο κόσμος πριμοδοτούσε την προσπάθειά μου και πάντα έβλεπα τα χρήματα που άφηναν στο ταμείο σαν δίδακτρα για να σπουδάσω κάτι που ήθελα πάντα να κάνω και δεν προλάβαινα. Γι' αυτό σταμάτησα. Ήθελα να ωριμάσω, να καλλιεργηθώ και να βιώσω καινούργια πράγματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΓΩ Weekly Γιάννης Μηλιώκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ