Η τσαγκαροδευτέρα των ζωδίων - iefimerida.gr

Η τσαγκαροδευτέρα των ζωδίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια καινούργια βδομάδα ξεκίνησε. Δες τι μπορεί να σου συμβεί πριν σου συμβεί για να είσαι ένα βήμα μπροστά.

Κριός

Τρίζεις τα δόντια σου και στον ύπνο και στον ξύπνιο σου. Δεν είναι μόνο ότι έχεις τα νεύρα σου, είναι που θέλεις να καταλάβουν και οι άλλοι ότι έχεις τα νεύρα σου και να μην σε πρήζουν άλλο. Εντάξει, σωστό και δίκαιο, αλλά μ’ όλο αυτό το θεατράλε παρασύρεσαι και στο τέλος πέφτεις κι εσύ σε κατάθλιψη. Λίγη αισιοδοξία ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Υ.Γ. Τα zanax δεν είναι λύση, ανέλαβε δράση.

Ταύρος

Σκέφτεσαι το χρήμα και αμέσως μετά το σεξ. Σεξ και χρήμα και τίποτα άλλο δεν είναι στο μυαλό σου. Βέβαια, προσποιείσαι ότι έχεις πολλά άλλα πράγματα που σε απασχολούν, αλλά δεν είσαι τόσο καλός/ή ηθοποιός και δεν πείθεις κανέναν. Ναι, αφού δεν μπορείς να τους πείσεις, τουλάχιστον μπέρδεψέ τους. Το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν και πιάνει, δεν θα το κάνεις τώρα που έχεις και τις συμπαντικές πλάτες;

Δίδυμος

Το σύμπαν σού λέει να κάνεις υπομονή, ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, αλλά εσύ βλέπεις κάτι γκρίζα σύννεφα πάνω από το κεφάλι σου και ο Ήλιος στο ζώδιό σου δεν σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο χαμογελαστά. Κάνε ό,τι μπορείς για να ανέβεις, ακόμα κι αν πρέπει να σουρώνεις από το μεσημέρι. Μόνο με ανεβασμένη τη διάθεση μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες και νύχτες. Τα άστρα πάντως σε βοηθούν, αρκεί να τα αφήσεις να προσφέρουν τη χείρα βοηθείας τους.

Καρκίνος

Ήλιος και Σελήνη σε ευνοούν και ευνοούνται τα ταξίδια του κορμιού και του μυαλού. Ξέσφιξε λίγο το λουρί το εργασιακό και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να απολαύσει. Κάνε για λίγο δηλαδή την αθώα Κοκκινοσκουφίτσα και άσε τον κακό λύκο να σε παρασύρει. Έχεις ανάγκη λίγο να ξεφύγεις, ακόμα και με ανορθόδοξο τρόπο.

Λέων

Θέλεις να δεις να γίνονται πράγματα, θέλεις να δεις να γίνονται θαύματα, και επειδή σε έχει πιάσει η γνωστή ανυπομονησία σου και τίποτα ριζικά δεν αλλάζει, απογοητεύεσαι. Μα είναι κρίμα να ‘ναι οι απογοητεύσεις τόσο μεγάλες και τόσο σύντομα, τώρα που ο Ήλιος και η Σελήνη έχουν βαλθεί να σε ξελασπώσουν κανονικά. Έλα, βάλε πάλι τη μάσκα της γοητείας σου, ξανοίξου.

Παρθένος

Τα ερωτικά μαγειρέματα συνεχίζονται και μπορεί να σου ξεφεύγουν λίγο οι δοσολογίες και να το κάνεις λύσσα το φαΐ, όμως φτάνει που έχεις πάλι όρεξη και κέφι για μαγειρέματα και από τον πειραματισμό σου κάτι καλό τελικά θα βγει. Στη δουλειά πας με πιο συγκρατημένα και συγκροτημένα βήματα και, μεταξύ μας, πολύ σωστά κάνεις.

Ζυγός

Είσαι έτοιμος να επικυρώσεις όποιο σοβαρό ζήτημα χρειάζεται την υπογραφή σου, την επικύρωση ή τη δέσμευσή σου. Το ‘φερες από εδώ, το ‘φερες από κει και πλέον είσαι «μέσα», ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Τώρα το ζήτημα είναι εάν κι άλλοι είναι ακόμα «μέσα», αλλά αυτό δεν έχεις παρά να το ανακαλύψεις. Η ζωή λένε ευνοεί τους τολμηρούς και ενίοτε και τους Ζυγούς.

Σκορπιός

Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ποσειδώνας, όλοι μαζί σε συνεργασία, σου τραγουδούν ένα πολύ ερωτικό τραγούδι. Βγάλε τις ωτοασπίδες σου και άσε τις Σειρήνες να σε παρασύρουν. Ό,τι έχεις περισσότερο ανάγκη είναι να παρασυρθείς (ω, ναι), καλό είναι να το έχουν υπόψη τους αυτό τα υπόλοιπα ζώδια.

Τοξότης

Είσαι φουλ σεντιμεντάλ αυτές τις μέρες και καλά κάνεις, και είσαι όλο γούτσου γούτσου και αγκαλίτσες, γιατί έτσι όπως τα είχες κάνει καλοκαιρινά κατάλαβες ότι αν δεν θες να μείνεις μόνος /η σου, έπρεπε να κάνεις στροφή στην τρυφερότητα και να αφήσεις να πέσει και κάτι κάτω. Εύγε.

Αιγόκερως

Ιδανικές οι επόμενες μέρες για να προωθήσεις τη δουλειά σου. Εντάξει, πρέπει να πάρεις τα ρίσκα σου, και τρέμει το φυλλοκάρδι σου. Ασφαλές, βέβαια, ρίσκο δεν υπάρχει, όμως θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία και τα άστρα σε ευνοούν, οπότε μη φοβηθείς να πας παραπέρα, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει. Το ίδιο ισχύει και για τον έρωτα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σχηματίζει μια καλή όψη με τον Ήλιο, έτσι οι νύχτες σου θα είναι καλύτερες από τις μέρες τους. Ωω, ναι, μέρα ιδανική για να υπηρετήσεις τη σάρκα και το συναίσθημα. Τα οικονομικά μπορεί ακόμα να σε ζορίζουν, όμως ο έρωτας έρχεται και σε ανεβάζει στα ουράνια και εκεί δεν υπάρχουν οικονομικά και πρακτικά προβλήματα.

Ιχθύες

Ο Ήλιος σχηματίζει καλές όψεις και κάπως ζεσταίνει την καρδιά σου που έχει παγώσει με πολλά. Δεν είναι όλα τέλεια ή ρόδινα και έχεις πολλά άγχη, που αφορούν κυρίως τα οικονομικά σου. Έχεις όμως βρει πάλι την πίστη και την αισιοδοξία σου και είσαι έτοιμος να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και να αντιμετωπίσεις τις βασικές σου ανάγκες, που ουρλιάζουν τις ελλείψεις σου και σε καλούν!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ