Η ΑΕΚ αποχαιρετά τη Σούπερ Λίγκα - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ αποχαιρετά τη Σούπερ Λίγκα

Η ΑΕΚ αποχαιρετά τη Σούπερ Λίγκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιο «μαύρες σελίδες» στην πολύχρονη ιστορία της αποτέλεσε για την ΑΕΚ η 14η Απριλίου του 2013, με τον «Δικέφαλο» να κινδυνεύει να υποβιβαστεί - για πρώτη φορά - από τη μεγάλη κατηγορία στο ποδόσφαιρο.

Μπροστά σε 30.000 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ και στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο, η ΑΕΚ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό, με αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 87΄, αλλά σ' έναν αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αμέσως μετά εκατοντάδες οπαδοί της Ενωσης εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, εκ των οποίων κάποιοι έφτασαν μέχρι τα αποδυτήρια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των ομάδων και τη διακοπή του αγώνα.

Σχεδόν 1,5 ώρα μετά, ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή, που πέρα από τον μηδενισμό της γηπεδούχου, ανάλογα με το τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, μπορεί να επιφέρει και αφαίρεση βαθμών για την Ενωση, γεγονός που θα οριστικοποιήσει τον υποβιβασμό της.

Σε διαφορετική περίπτωση (και πάντα ανάλογα με το φύλλο αγώνα) τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Σε κάθε περίπτωση, η αποστολή της ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολη καθώς έχει λιγότερους βαθμούς από τις άλλες ομάδες που προσπαθούν επίσης να αποφύγουν τον υποβιβασμό, οπότε θα πρέπει να νικήσει στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αλλά να την ευνοήσουν και τα άλλα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ