Ντέρμπι από τα παλιά για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης» - iefimerida.gr

Ντέρμπι από τα παλιά για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης»

Ντέρμπι από τα παλιά για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα παιχνίδι για «γερά νεύρα», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Παρά τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει στον βαθμολογικό πίνακα, εντός του αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τον –θεωρητικά πιο αδύναμο– Παναθηναϊκό να στέκεται πολύ καλά, να χάνει ευκαιρίες και τελικά να προηγείται στο σκορ με τέρμα του Φιγκερόα στο 73ο λεπτό.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έφτασαν στην ισοφάριση λίγο πριν από το τέλος του παιχνιδιού, με σκόρερ τον Μήτρογλου, γλιτώνοντας τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών τους.

Ωστόσο, παρά την καλή του εμφάνιση στο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός έχασε το τρένο των πλέι οφ, κάνοντας μία από τις χειρότερες χρονιές των τελευταίων ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από το παιχνίδι σημειώθηκαν επεισόδια, με ρίψη πετρών και δακρυγόνων, μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και οπαδών του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ