Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις για τις συλλήψεις στην Ιερισσό - iefimerida.gr

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις για τις συλλήψεις στην Ιερισσό

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις για τις συλλήψεις στην Ιερισσό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο άγαλμα Βενιζέλου συγκεντρώθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι πολίτες για να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους δύο κατοίκους της Ιερισσού, που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης έπειτα από εισβολή ειδικών δυνάμεων στα σπίτια τους και κρατούνται κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.

Οι κάτοικοι της Ιερισσού μοίρασαν ενημερωτικό έντυπο υλικό μοίρασαν στους περαστικούς στην πλατεία Ναβαρίνου, ενώ νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας, η οποία πέρασε από την οδό Τσιμισκή και ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξουν εντάσεις. Σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν περίπου 800 άτομα.

Σημειώνεται ότι στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις εξορύξεις χρυσού στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.

Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή το πρωί, στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους δύο κατοίκους της Ιερισσού, την ώρα που θα κληθούν να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ