Ντόρα καλεί Μαριέττα - iefimerida.gr

Ντόρα καλεί Μαριέττα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώην υπουργό και ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου φαίνεται ότι φλερτάρει η Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να την κάνει μεταγραφή στη Δημοκρατική Συμμαχία, το κόμμα που ίδρυσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών, μετά την αποχώρηση της από τη Νέα Δημοκρατία.

Είναι γνωστό ότι η Ντόρα Μπακογιάννη και η Μαριέττα Γιαννάκου διατηρούσαν ανέκαθεν άριστες προσωπικές σχέσεις και συνυπήρξαν ειρηνικά την περίοδο που εκλέγονταν και οι δύο στην Α΄ περιφέρεια της Αθήνας με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας. Είναι επίσης γνωστό ότι η Μαριέττα Γιαννάκου στήριξε τη διακυβέρνηση Καραμανλή, αν και ο τελευταίος την άδειασε, όταν προσπάθησε να μεταρρυθμίσει το εκπαιδευτικό σύστημα.

Η περιπέτεια της υγείας της Μαριέττας Γιαννάκου και μη επανεκλογή της στην Α΄ Αθήνας στις εκλογές του 2007, ήταν μία δραματική εμπειρία για την πρώην υπουργό. Η κ. Γιαννάκου φαίνεται να διαφωνεί με την πολιτική συνολικά της Νέας Δημοκρατίας και με τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά. Δεν αποκλείεται όπως λένε οι πληροφορίες να μεταγραφεί σύντομα η Μαριέττα Γιαννάκου στη Δημοκρατική Συμμαχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ