Γαμομανία στη Βρετανία ! - iefimerida.gr

Γαμομανία στη Βρετανία !

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επερχόμενος γάμος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα William με την Kate Middleton έχει προκαλέσει συμπτώματα μαζικής παράκρουσης στη Μεγάλη Βρετανία.

Τόνοι από μελάνι χύνονται καθημερινά στον βρετανικό Τύπο που αναλύουν διεξοδικά όλες τις ετοιμασίες του γάμου, εικασίες γίνονται διαρκώς για το ποια θα είναι η σχεδιάστρια του νυφικού της Kate (επικρατέστερη προς το παρόν εμφανίζεται η Sarah Button που συμμετείχε στο σχεδιαστικό team του αείμνηστου Mc Queen), για το ποιο θα είναι το χτένισμά της, τα κοσμήματά της κ.λπ.

Στο παιχνίδι μπήκαν και τα πρακτορεία στοιχημάτων που βάζουν στοιχήματα με γενναίες αποδόσεις με αντίστοιχα θέματα (ακόμα και για το χρώμα του ταγέρ και του καπέλου της βασίλισσας την ημέρα του γάμου ή για τον προορισμό του μήνα του μέλιτος μπορείς να στοιχηματίσεις), ενώ οι paparazzi ακολουθούν το «καυτό» γαλαζοαίματο ζεύγος παντού.

Στο παιχνίδι μπήκαν και τα social media, αφού βρετανικές εφημερίδες και περιοδικά (The Mail, People κ.ά.) έσπευσαν να φτιάξουν ειδική κατηγορία «Royal Wedding» στις επίσημες ιστοσελίδες τους ενώ έχουν ανοιχτεί άπειρα αντίστοιχα accounts σε facebook και twitter και μάλιστα με fans όχι μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και από όλο τον κόσμο και κυρίως από τις ΗΠΑ(!)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας γάμος βασιλικός William Βρετανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ