EURO 2016: Ουαλία-Βέλγιο, 22:00 - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
 

EURO 2016: Ουαλία-Βέλγιο, 22:00

Η Πορτογαλία έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και σήμερα στην πόλη Λιλ, Ουαλία και Βέλγιο (22:00, ΕΡΤ1), θα αναζητήσουν το δεύτερο εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

Ενα φαβορί και ένα αουτσάιντερ. Ουαλία και Βέλγιο βρέθηκαν στο ίδιο ταμπλό, αυτό που τις έφερε μακριά από τα μεγαθήρια ωστόσο οι δυσκολίες για να φτάσουν στον τελικό παραμένουν σχεδόν οι ίδιες.

Η Ουαλία με ηγέτη τον Γκάρεθ Μπέιλ κατάφερε όχι μόνο να βγει από τον όμιλο και μάλιστα ως πρώτη αλλά να περάσει και το πρώτο εμπόδιο της Βορείου Ιρλανδίας. Ομως τα δύσκολα αρχίζουν τώρα. Απέναντί της θα βρει το Βέλγιο, το οποίο αντιμετώπισε και στον προκριματικό όμιλο με απολογισμό μια ισοπαλία και μια νίκη.

Ο Κρις Κόουλμαν είδε με ικανοποίηση τον αρχηγό Γουίλιαμς να μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των τελευταίων προπονήσεων, οπότε δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι στα πλάνα της 11άδας του.

Από την πλευρά του το Βέλγιο, άφησε γρήγορα πίσω το κακό ξεκίνημα με την ήττα από την Ιταλία και με τρεις συνεχόμενες και καθαρές νίκες έφτασε στα προημιτελικά. Η Β.Ιρλανδία, η Σουηδία και η Ουγγαρία στο πρώτο νοκ-άουτ ματς δεν ήταν ικανές να φέρουν αντίσταση στους «κόκκινους διάβολους», οι οποίοι είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

Ο Μαρκ Βίλμοτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βερμάελεν, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής και τη θέση του θα πάρει ο Ντενάιερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι.Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.

Πιθανές Συνθέσεις
Ουαλία:Χένεσι – Γκάντερ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Τέιλορ – Αλεν, Ράμσι, Λέντλι – Μπέιλ, Βόουκς
Βέλγιο:Κουρτουά – Μενιέ, Αλντερβάιρελντ, Ντενάιερ, Βερτόγχεν – Βίτσελ, Ναϊνγκολάν, Μέρτενς, Ντε Μπρόινε, Αζάρ - Λουκάκου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ