EURO 2016: Αγγλία-Ισλανδία, 22:00 - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
 

EURO 2016: Αγγλία-Ισλανδία, 22:00

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της φάσης των «16» είναι αυτό που διεξάγεται ανάμεσα στην Αγγλία και την Ισλανδία (22:00, ΕΡΤ1), στη Νίκαια.

Το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά θα κριθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ισλανδία με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Η Αγγλία έχασε την πρώτη θέση στον όμιλό της αφού την τελευταία αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Σλοβακία, με το 0-0 να της στοιχίζει και να την στέλνει ουσιαστικά στο δύσκολο «ταμπλό» του EURO.

Ο Ρόι Χότζον αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τις επιλογές του, έκανε ξανά αλλαγές στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων και παραμένει άγνωστο ποια πρόσωπα και ποιο σχήμα θα επιλέξει για το αποψινό παιχνίδι.

Από την πλευρά της η Ισλανδία αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά. Ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Πορτογαλία, ισοπαλία τη 2η αγωνιστική με την Ουγγαρία και νίκη στο φινάλε απέναντι στην Αυστρία. Οι «ψαράδες» δείχνουν έτοιμοι να προκαλέσουν το μεγαλύτερο «μπαμ» της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, κουβαλώντας την εμπειρία αρκετών παικτών τους από τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Φινμπόγκασον επιστρέφει αφού εξέτισε την τιμωρία του ωστόσο πολύ δύσκολα θα πάρει θέση βασικού, με τους Ισλανδούς να μην αλλάζουν 11άδα συγκριτικά με τα παιχνίδια του ομίλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα.

Πιθανές Συνθέσεις
Αγγλία:Χαρτ - Ρόουζ, Σμόλινγκ, Κέιχιλ, Γουόκερ - Ντάιερ, Αλι, Ρούνεϊ - Λαλάνα, Στάριτζ, Βάρντι
Ισλανδία:Χάλντορσον - Σίβαρσον, Αρνασον. Ρ.Σίγκουρντσον, Σκούλασον - Γκουντμουντσον, Γκούναρσον, Γ.Σίγκουρτσον, Μπιάρνασον - Μπόντβαρντσον, Σίγκθορσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ