EURO 2016: Ουγγαρία-Βέλγιο, 22:00 - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
 

EURO 2016: Ουγγαρία-Βέλγιο, 22:00

Μία από τις ομάδες που εντυπωσίασαν με το ποδόσφαιρό τους, η Ουγγαρία, αντιμετωπίζει στην πρώτη νοκ-άουτ φάση το Βέλγιο (22:00,ΕΡΤ1) στην Τουλούζ.

Το 3-3 με την Πορτογαλία στο φινάλε των ομίλων ενώ είχε ήδη προκριθεί, της χάρισε απλόχερα το χειροκρότημα όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Η Ουγγαρία πήρε πανάξια την πρόκριση από έναν δύσκολο όμιλο και ενώ απέφυγε το δύσκολο ταμπλό, το έργο της απέναντι στο Βέλγιο, δεν θα είναι εύκολο.

Διαθέτει στο ρόστερ της πλέον τον γηραιότερο παίκτη που έχει αγωνιστεί ποτέ στη διοργάνωση αλλά και τον γηραιότερο σκόρερ. Τόσο ο Κίραλι όσο και ο Γκέρα αναμένεται να είναι βασικοί απόψε.

Το Βέλγιο από την πλευρά του αντέδρασε μετά την ήττα της πρεμιέρας και με δύο νίκες πήρε την πρόκριση μέσω της 2ης θέσης στον όμιλο. Η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς προσπάθησε να βρει ισορροπία στο επιθετικό ταλέντο που διαθέτει και στην αμυντική λειτουργία, δείχνοντας πως τα καταφέρνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σέρβος Μίλοραντ Ράζιτς.

Πιθανές Συνθέσεις
Ουγγαρία:Κίραλι - Γιούχαζ, Γκούζμιτς, Κόρχατ - Γκέρα, Πίντερ, Νέμεθ, Ελεκ, Τζούτζακ - Σζάλαϊ
Βέλγιο:Κουρτουά - Μενιέ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόγχεν - Ναϊνγκολάν, Βίτσελ - Καράσκο, Ντε Μπρόινε, Αζάρ - Λουκάκου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ