EURO 2016: Γερμανία-Σλοβακία, 19:00 - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
 

EURO 2016: Γερμανία-Σλοβακία, 19:00

Τον τίτλο του φαβορί θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει η Γερμανία απέναντι στη Σλοβακία (19:00,ΕΡΤ1) και να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Μία από τις δύο ομάδες που δεν δέχθηκαν γκολ στη φάση των ομίλων. Η Γερμανία πραγματοποιεί εμφανίσεις ουσίας και μπαίνει στα νοκ-άουτ με αρκετά καλή ψυχολογία. Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ, έχοντας τον Μεζούτ Εζίλ σε πολύ καλή κατάσταση, δημιουργεί αρκετές φάσεις ωστόσο θα περίμενε να έχει φτάσει στην επίτευξη περισσότερων τερμάτων.

Από την πλευρά της η Σλοβακία μετά την ήττα της πρεμιέρας, αντέδρασε. Επικράτησε της Ρωσίας και στο φινάλε άντεξε στην πίεση των Άγγλων, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στηρίζει πολλά στους γρήγορους επιθετικούς της, τον Χάμσικ και φυσικά στην παρουσία του Σκρτελ στην άμυνα.

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Μακ για τους Σλοβάκους ενώ οι Γερμανοί δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Πιθανές Συνθέσεις
Γερμανία:Νόιερ - Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Εκτορ - Κροος, Κεντίρα - Μίλερ, Εζίλ, Γκέτσε - Γκόμεζ
Σλοβακία:Κόζατσικ - Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χουμπότσαν - Κούτσκα, Πετσόφσκι, Μακ, Χάμσικ, Βάις - Ντούντα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ