EURO 2016: Γαλλία-Ιρλανδία, 16:00 - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
 

EURO 2016: Γαλλία-Ιρλανδία, 16:00

Γαλλία και Ιρλανδία (16:00, ΕΡΤ1) ανοίγουν σήμερα το χορό των νοκ-άουτ αγώνων της φάση των «16» στη Λιόν.

Η διοργανώτρια ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γαλλία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία αναζητώντας το εισιτήριο για την ημιτελική φάση, την ώρα που οι Ιρλανδοί αναζητούν «εκδίκηση» για τον άδικο αποκλεισμό του 2009 στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, με το χέρι του Τιερί Ανρί.

Η Γαλλία μετά τις νίκες επί Ρουμανίας και Αλβανίας, αρκέστηκε στην ισοπαλία με αντίπαλο την Ελβετία, παίρνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο. Το έργο της για να φτάσει στον τελικό δεν θα είναι εύκολο αφού οι διασταυρώσεις την έφεραν στο δύσκολο ταμπλό, όμως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του σέβεται κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί στο δρόμο της. Οπως φυσικά και την Ιρλανδία.

Από τη δική τους πλευρά, οι Ιρλανδοί πανηγύρισαν την πρόκριση με τη νίκη επί της αδιάφορης Ιταλίας στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Ο στόχος για την ομάδα του Ο'Νιλ ήταν η πρόκριση από τον όμιλο, οπότε το ταξίδει κρίνεται επιτυχημένο.

Για τη Γαλλία παίζει κανονικά ο Ζιρού, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του ενώ για την Ιρλανδία είναι και πάλι διαθέσιμος ο Γουόλτερς, ο οποίος έχασε τα τελευταία δύο ματς του ομίλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι.

Πιθανές Συνθέσεις
Γαλλία:Γιορίς - Κοσιελνί, Ραμί, Σανιά, Εβρά - Καντέ, Ματουιντί, Πογκμπά - Παγιέ, Γκριεζμάν, Ζιρού
Ιρλανδία:Ράντολφ - Κόουλμαν, Ντάφι, Κέοχ, Γουόρντ - Χέντρικ, ΜακΚάρθι, Μπρέιντι, ΜακΚλιν - Χούλαχαν - Λονγκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ