EURO 2016: Ουαλία-Β.Ιρλανδία, 19:00 - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
 

EURO 2016: Ουαλία-Β.Ιρλανδία, 19:00

Ουαλία και Βόρειος Ιρλανδία (19:00, ΕΡΤ1) στην παρθενική τους συμμετοχή σε τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μονομαχούν για ένα εισιτήριο στην προημιτελική φάση.

Το «Παρκ ντε Πρενς» φιλοξενεί τη μάχη ανάμεσα στην Ουαλία και την Β.Ιρλανδία, στην σκιά του Brexit. Οι δύο ομάδες από το Μεγάλο Νησί, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση από τη φάση των ομίλων, διαγράφοντας εντελώς διαφορετικές πορείες.

Η Ουαλία τερμάτισε στην 1η θέση παρά την ήττα από την Αγγλία αφού οι νίκες κόντρα σε Σλοβακία και Ρωσία, έδωσαν το προβάδισμα στην ομάδα του Γκάρεθ Μπέιλ. Το συγκρότημα του Κόουλμαν κατάφερε με την πρωτιά στον όμιλο να αποφύγει το ταμπλό με τα μεγαθήρια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ονειρεύονται ακόμη και παρουσία στα ημιτελικά.

Από την πλευρά της η Β.Ιρλανδία πέρασε ως μια από τις καλύτερες τρίτες του τουρνουά και σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της αυτή πέρα από τη νίκη επί της Ουκρανίας, έπαιξε το γεγονός πως αμυντικά στάθηκε ιδιαίτερα καλά. Οι Βορειοϊρλανδοί νιώθουν ήδη επιτυχημένοι, στην πρώτη τους παρουσία σε τελική φάση EURO όμως πλέον αντιμετωπίζουν τα νοκ-άουτ παιχνίδια ως μια μεγάλη πρόκληση για να προκαλέσουν μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον.

Πιθανές Συνθέσεις
Ουαλία:Χένεσι - Ντέιβις, Γουίλιαμς, Τσέστερ - Τέιλορ, Λέντλι, Αλεν, Γκάντερ - Ράμσεϊ, Μπέιλ, Βόουκς
Β.Ιρλανδία:ΜακΓκόβερν - Χιουζ, ΜακΌλεϊ, Κάθκαρτ, Τ.Εβανς - Γουόρντ, Κ.Εβανς, Νόργουντ, Ντέιβις, Ντάλας - Ουάσινγκτον

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ