EURO 2016: Ελβετία-Πολωνία, 16:00 - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
 

EURO 2016: Ελβετία-Πολωνία, 16:00

Το πρώτο νοκ-άουτ παιχνίδι του EURO είναι αυτό που διεξάγεται στo «Ζοφρουά Γκισάρ» του Σ.Ετιέν ανάμεσα στην Ελβετία και την Πολωνία (16:00, ΕΡΤ1).

Πήραν την πρόκριση από τον όμιλο με σχετική άνεση και το πρώτο ζευγάρωμα επιτρέπει και στις δύο να κυνηγήσουν με αρκετά καλές πιθανότητες το ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Η Ελβετία, περιορίστηκε στην ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου της απέναντι στη Γαλλία και αφού πρώτα είχε συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, πέρασε ως 2η από το γκρουπ.

Καλή στην άμυνα, με πρόβλημα όμως στο σκοράρισμα λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών του Σεφέροβιτς ενώ και ο Εμπολό, ο οποίος κλήθηκε να δώσει λύσεις, δεν τα κατάφερε. Ο Πέτκοβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού και λογικά δεν θα αλλάξει κάτι στην 11άδα του.

Από την πλευρά της η Πολωνία, προσπάθησε για την 1η θέση όμως τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα γι'αυτήν όσον αφορά το ταμπλό στο οποίο προέκυψε να βρίσκεται στο δρόμο για τον τελικό.

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της χωρίς να δεχθεί γκολ από Β.Ιρλανδία, Γερμανία και Ουκρανία, κάτι που σίγουρα δημιουργεί ελπίδες πρόκρισης και ανεβάζει ψηλά τις προσδοκίες,.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παραμένει τραυματίας ο τερματοφύλακας Σέζνι ενώ είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική ο μεσοεπιθετικός Καπούτσκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Πιθανές Συνθέσεις
Ελβετία:Ζόμερ - Ροντρίγκεζ, Τζουρού, Σαρ, Λιχστάινερ - Μπεχράμι, Τσάκα - Μεχμέντι, Τζεμαλί, Σακίρι - Εμπολό
Πολωνία:Φαμπιάνσκο - Γεντρζέιτσικ, Παζντάν, Γκλικ, Πίστσεκ - Γκροσίτσκι, Ζιελίνσκι, Κριχόβιακ, Μπλαστσικόφσκι - Μίλικ, Λεβαντόφσκι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ