Άρωμα Ιταλίας από την Φλορίντα Πετρουτσέλι - Συνταγή για σπαγγέτι με ricotta, ντοματίνια, βασιλικό και καρύδια - iefimerida.gr

Άρωμα Ιταλίας από την Φλορίντα Πετρουτσέλι - Συνταγή για σπαγγέτι με ricotta, ντοματίνια, βασιλικό και καρύδια

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μαγειρεύει ιταλικά ζυμαρικά στην καραντίνα!
Φλορίντα Πετρουτσέλι/Φωτογραφία: Instagram florindu
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και να είναι σε προληπτική καραντίνα με την οικογένειά της όμως η Φλορίντα Πετρουτσέλι αγαπάει τη μαγειρική και συχνά ετοιμάζει υπέροχες συνταγές με άρωμα Ιταλίας που έμαθε από τη μαμά της.

Έτσι έκανε και πριν λίγες μέρες όπου έφτιαξε σπαγγέτι με ντοματίνια, ricotta, βασιλικό και καρύδια. Δεν παρέλειψε μάλιστα να μοιραστεί τη συνταγή με τους διαδικτυακούς της φίλους και φυσικά έγινε ανάρπαστη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνταγή της Φλορίντα Πετρουτσέλι:

Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε για πέντε λεπτά το σκόρδο και προσθέστε ντοματίνια. Αφού μαλακώσουν τα ντοματίνια αφήστε τα στην άκρη και βράστε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.

Σε ένα μπλέντερ βάλτε ricotta (ή εναλλακτικά ανθότυρο), ντοματίνια, βασιλικό, παρμεζάνα, λάδι και μια χούφτα καρύδια και χτυπήστε τα όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομειογενές μείγμα.

Στο μεταξύ, με μια κουτάλα βγάλτε τα μακαρόνια 1 - 2 λεπτά νωρίτερα από ο,τι αναφέρεται στη συσκευασία τους και ανακατέψτε τα με τα ντοματίνια και το σκόρδο. Εάν χρειαστεί προσθέστε λίγο αλάτι. Προσθέστε το μείγμα από το μπλέντερ και συμπληρώστε λίγο νερό από το βράσιμο και μπόλικη παρμεζάνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μακαρόνια είναι έτοιμα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ