Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο ένας εκ των διαρρηκτών εταιρείας με ελαιουργικά προϊόντα -350.000 ευρώ η λεία τους - iefimerida.gr

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο ένας εκ των διαρρηκτών εταιρείας με ελαιουργικά προϊόντα -350.000 ευρώ η λεία τους

Εξάρχεια, χειροπέδες
© EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΑΤΙΑ ΝΙΑΚΑΡΗ

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία των περίπου 350.000 ευρώ, ένας από τους διαρρήκτες επιχείρησης με ελαιουργικά προϊόντα, καθώς αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Το ποινικό του παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, χαρακτηρίζεται ως «ιδιαιτέρως πλούσιο», καθώς έχει απασχολήσει για κλοπές, διαρρήξεις αλλά και για τον νόμο περί όπλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (16/11) σημειώθηκε διάρρηξη σε εταιρεία με ελαιουργικά προϊόντα που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς.

Η λεία των δραστών άγγιξε τις 350.000 ευρώ.

Μάλιστα, προκάλεσαν στην επιχείρηση και υλικές ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Κάμερες ασφαλείας, ωστόσο, κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών, με το υλικό να το βλέπουν πρώτοι οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Κάπως έτσι, μία εβδομάδα αργότερα, στην οδό Λυκούργου στο κέντρο της Αθήνας, πέρασαν χειροπέδες στον 43χρονο.

Ο συλληφθείς, λίγο πριν τη σύλληψή του, είχε πραγματοποιήσει νέα διάρρηξη, με πολίτες να ενημερώνουν το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Μόλις τον είδαν οι αστυνομικοί αντιλήφθησαν ότι πρόκειται για άτομο που είχε εμπλακεί και στη διάρρηξη της εταιρείας ελαιουργικών προϊόντων.

Έτσι, τον οδήγησαν σε Τμήμα Ασφαλείας για τον σχηματισμό δικογραφίας, εκεί όπου τελικά αναγνωρίστηκε και από τους υπεύθυνους της εν λόγω εταιρείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ