KLARINA BOURANA: Γιατί δεν στέλνουν τον όσιο Κεδίκογλου τον Μυροβλήτη στην Κύπρο να κάνει το θαύμα του; - iefimerida.gr
ΖΩΗ 

KLARINA BOURANA: Γιατί δεν στέλνουν τον όσιο Κεδίκογλου τον Μυροβλήτη στην Κύπρο να κάνει το θαύμα του;

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος καταγράφει με ΧΧΧ tweets, τα συμπεράσματα της εβδομάδας και ψάχνει με τον Αντώνη Κανάκη να βρει που βρίσκεται η παραλία της Ψαρού στη Σιέρα Λεόνε.

*Tι ωραίο πράγμα να ανακαλύπτεις την οργή ξανά μέσα σου. Αυτό το απελευθερωτικό πράγμα που σε κάνει να λες "α γαμήσου" σε κάποιον, μόνο και μόνο γιατί δεν γουστάρεις την περιφορά του επιταφίου του.

*Το "κάνω την καρδιά μου πέτρα" καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ?

*Κάποιες φορές, η απόρριψη (από αφεντικά, οικογένεια, γκόμενους) είναι η καλύτερη επιβεβαίωση.

*O Ant1 γιατί ψάχνει ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ; Δεν έχει αντιληφθεί ότι εξ ορισμού είναι όσοι αντέχουν το φρικαλέο του φετινό πρόγραμμα;

*Είστε ακόμα σίγουροι πως για τη διχοτόμηση της Κύπρου και τη δημιουργία 2 κατασκευασμένων κρατών, υπεύθυνοι είναι μόνο οι Τούρκοι;

*Όταν ένας μαυρούλης, βγαίνει συνέχεια και σου λέει ότι το πρόγραμμα του Mega "Καναλάρχης για μέρα", έχει "Ρουκ Ζουκ" και "Μαρία η Άσχημη" και χρυσαυγίτης γίνεσαι και το κανάλι κατουράς

*Αυτές οι παστίλιες για τον πόνο, βγαίνουν και σε υπόθετο? Ναι, για τον κ@λο του άλλου.

*Σταμάτησα να προσπαθώ απεγνωσμένα να γίνω καλύτερος άνθρωπος από τη μέρα που ανακάλυψα πόσο πιο τίμια είναι η χειρότερη εκδοχή του εαυτού μου.

*Όσοι πιστεύετε ότι δεν θα παρθούν άλλα οικονομικά μέτρα, είστε σαν το γκόμενο μου που πίστεψε όταν του είπα ότι δεν θα παρθώ με άλλους γκόμενους. Δηλαδή μαλάκες.

*Αφού σύμφωνα με την Χ.Α. 25 Μαρτίου δεν πρέπει να παίζουν τα κανάλια τούρκικα, την 28η Οκτωβρίου όποιος δει ιταλογερμανικό να κρεμαστεί παραδειγματικά

*Το βλέμμα του Κανάκη στη Σιέρα Λεόνε, έμοιαζε να έχει μόνο μια απορία: "Κατά που πέφτει η παραλία της Ψαρού";

*Όποιος πίστεψε έστω και για μία στιγμή ότι η κρίση θα φέρει αλληλεγγύη είναι το λιγότερο μαλάκας. Η ανθρωποφαγία, τώρα γίνεται επίσημο εθνικό άθλημα.

*Η Airfasttickets με τη διαφήμιση του νταλικέρη ντίσκο πούστη που θέλει να πάει τον πιτσιρικά μέσω Καβάλας, θέλει να μας πει κάτι για το πως θα αντιμετωπίσει έναν gay πελάτη της;

*Ένας λαός, που χέστηκε πάνω του μη φύγει από το ευρώ για να μπορεί να ξεπουτανεύεται στα Βερολίνα αφορολόγητα, μια χαρά θα μάθει να κάνει την καλή πουτάνα.

*Μετά τη δήλωση του Κεδίκογλου για την εικόνα του Αγίου Όρους που βγάζει μύρο, είμαι πλέον σίγουρος για το τι ακριβώς καλλιεργούνε στο περιβόλι της Παναγιάς.

*Όσο οι υπερήλικοι κηφήνες της ΕΣΗΕΑ, θα θεωρούν τους δημοσιογράφους των ηλεκτρονικών μέσων Β κατηγορίας, τόσο θα έχω το δικαίωμα να τους πω να βάλουν τις απεργίες τους στον συνδικαλιστικό πισινό τους.

*Eπίσης, χειροκροτήστε άλλη μια φορά για την πτώση του τείχους του Βερολίνου και την επανένωση της Γερμανίας. Τώρα όμως μικρά μου σφαχτάρια.

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ