Ενας χρόνος iefimerida.gr - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
 

Ενας χρόνος iefimerida.gr

Ενα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε στις 27 Μαρτίου το iefimerida.gr, το ανεξάρτητο δημοσιογραφικό site που από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του αγκάλιασε και αγκαλιάστηκε από τον κόσμο.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, συνολικά, το iefimerida.gr επισκέφθηκαν 1.875.621 διαφορετικοί χρήστες ηλεκτρονικού υπολογιστή από 179 κράτη του κόσμου. Από την Αλάσκα ως τη Χιλή, από την Αυστραλία ως την Ισλανδία και από το Εκουαδόρ ως τις Φιλιππίνες πραγματοποιήθηκαν 5.311.737 επισκέψεις από 6.771 πόλεις.

Ολοι αυτοί είχαν μέσο χρόνο παραμονής 7.33' λεπτά ανά επίσκεψη, και συνολικά διάβασαν 25.170.013 φορές τα 43.000 άρθρα που «ανέβηκαν» στον ιστότοπο και από τις συνολικά 146.904 αναζητήσεις άρθρων και tags (ετικετών).

Το iefimerida.gr απέδειξε ότι οι αναγνώστες συνεχίζουν να διαβάζουν και να εκτιμούν την έγκυρη πληροφορία, την ψύχραιμη καταγραφή των γεγονότων, την αποκάλυψη, τη μαχητική δημοσιογραφία και το χιούμορ.

Ανέτρεψε την ιδεοληψία ότι τα κείμενα στο internet δεν μπορούν και δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 150-200 λέξεις γιατί αλλιώς κουράζουν και δεν τους δίνει κανείς σημασία.

Κατέδειξε την ανάγκη για συνεπή και συνεχή καταγραφή των γεγονότων επανερχόμενο σε θέματα μείζονος ενδιαφέροντος ανεξαρτήτως του αν τα θέματα είναι πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, κοσμικά. Του αν είναι «βαριά» ή «light». Ολα χωράνε και όλα είναι απαραίτητα για τη σφαιρική πλουραλιστική ενημέρωση των αναγνωστών. Στη σωστή τους θέση και με τη σωστή δοσολογία.

Τα πολλά λόγια περιττεύουν: Το iefimerida.gr με την προσπάθεια των δημοσιογράφων του και δύναμη των αναγνωστών του κερδίζει συνεχώς θέσεις στο ταμπλό της διαδικτυακής ενημέρωσης.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iefimerida.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ