Δυστυχώς πρωταγωνιστούν τα όνειρα θερινής νυκτός - iefimerida.gr
ΣΠΟΡ 

Δυστυχώς πρωταγωνιστούν τα όνειρα θερινής νυκτός

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε και πλέον αναμένουμε τη μάχη των πλέι-οφ για να δούμε που θα καταλήξει το δεύτερο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Αυτό που σίγουρα δεν θα πρέπει να περιμένουμε με αγωνία, είναι να δούμε το επόμενο πρωτάθλημα να αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο.

Ο Λεβαδειακός ήταν ο «άτυχος» της τελευταίας αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιάννη Κομπότη υποβιβάστηκε μετά από τέσσερα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην πρώτη κατηγορία. Το παράδοξο είναι ότι φέτος ειδικά, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου έκανε τη μία υπέρβαση μετά την άλλη όσον αφορά το ρόστερ, σπαταλώντας και αρκετά χρήματα.

Αυτά δεν χρειάστηκε να τα ψάξει ο Πανιώνιος. Έτσι κι αλλιώς δεν τα είχε. Επένδυσε στα αμούστακα παιδιά. Μάζεψε ότι περίσσεψε από τους «μεγάλους» και καθαρούς συλλόγους του πρωταθλήματος, έψαξε δεξιά κι αριστερά στην Ελλάδα για να βρει τα καλύτερα ταλέντα, ψάχνοντας ένα θαύμα. Το κατάφερε έχοντας και κάποιους βασικούς πρωταγωνιστές. Τον Κολοβό, τον Γιάννου, τον Μπουμάλ. Αυτούς τους χάνει και από το καλοκαίρι ξεκινά και πάλι ο αγώνας δρόμου.

Αυτό ήταν το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι της τελευταίας αγωνιστικής και ίσως το «όμορφο».Γιατί στη Νέα Σμύρνη είδαμε και τις νοσηρές αντιλήψεις όσων υπάρχουν ακόμη μέσα στο άθλημα. Το στιγμιότυπο με τις τρεις μπάλες μέσα στο γήπεδο για να «καταστραφεί» μια επίθεση του ΠΑΟΚ, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα συνέβαιναν ταυτόχρονα στην υπόλοιπη Ευρώπη. Στην Τουρκία, η Μπεσίκτας έχανε το μισό πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της από αδιάφορη βαθμολογική ομάδα, στην Αγγλία, οι οπαδοί της Τσέλσι χάριζαν ένα ανεπανάληπτο Standing Ovation στον αρχηγό της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος αποχωρεί για τις Η.Π.Α., στην Ολλανδία οι παίκτες του Άγιαξ έμπαιναν στο γήπεδο συνοδευόμενοι από τις μητέρες τους για να τις τιμήσουν ανήμερα της παγκόσμιας γιορτής τους ενώ στην Ιταλία η αδιάφορη Ιντερ στερούσε από τη Λάτσιο μέσα στη Ρώμη το δικαίωμα να πάρει το πάνω χέρι για τη 2η θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο εξακολουθεί να απέχει έτη φωτός από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά. Το καλοκαίρι που έρχεται θα δώσει στους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους ξανά την ελπίδα ότι κάτι καινούριο μπορεί να έρθει και να αλλάξει τα πράγματα. Όμως αυτή η ελπίδα είναι που γεννιέται κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες και σβήνει λίγο πριν έρθει ο Μάιος. Κάτι σαν τα «όνειρα θερινής νυκτός»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελληνικό ποδόσφαιρο Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ