Ο Τατσόπουλος και οι... «υποκριτές του κώλου» - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ο Τατσόπουλος και οι... «υποκριτές του κώλου»

O Πέτρος Τατσόπουλος, ανεξάρτητα από τις διαφορές και τις διαφωνίες που μπορεί να έχει κάποιος μαζί του, είναι αναμφίβολα ένας ευφυής άνθρωπος. Όταν αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στο περιοδικό Crash και να πει «έχω πηδήξει την μισή Αθήνα κι αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδελφή», ήξερε πολύ καλά τι θα ακολουθούσε.

Ήταν απολύτως φυσιολογικό για το περιοδικό να επιλέξει την συγκεκριμένη φράση και να την προβάλει . Κι ο ίδιος, που του αρέσει πολύ η δημοσιότητα και δείχνει να την επιδιώκει , αποκλείεται να μην σκέφτηκε ότι αυτό θα συνέβαινε.

Κατά συνέπεια, η δήλωση που έκανε μέσω facebook ότι από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μακροσκελή συνέντευξη απομονώθηκε ένα σχήμα λόγου για να την πλασάρουν, δεν πολύ είναι πειστική. Άλλωστε κι ο ίδιος έσπευσε να συμπληρώσει «βεβαίως, μεγάλο παιδί είμαι, θα έπρεπε να το περιμένω»

Ο κ. Τατσόπουλος αυτούς τους μήνες που είναι βουλευτής δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει να παίξει το παιχνίδι της δημοσιότητας με τρόπο ο οποίος προκαλεί. Προφανώς το απολαμβάνει και, σε κάθε περίπτωση, όταν αποφασίζει να εκφραστεί έτσι δεν μπορεί παρά να περιμένει και τις σχετικές αντιδράσεις...

Αν και δεν έχω καμιά δυσκολία να παραδεχθώ ότι ζούμε στη χώρα της σοβαροφάνειας και της μοχθηρίας , όπως ο ίδιος ανέφερε, κρατάω μια επιφύλαξη σχετικά με την ...υπόσχεση που μας έδωσε για το μέλλον : «Βαράτε, βαράτε... Σας υπόσχομαι εφεξής να μιλάω σαν τον Αβραμόπουλο, υποκριτές του κώλου», είπε σε όσους τον «πετροβόλησαν» ή απλώς έκαναν καυστικό χιούμορ για την δήλωση του που αφορούσε τη... μισή Αθήνα.

Γιατί αν όλοι αυτοί είναι «υποκριτές του κώλου» τότε ο ίδιος ο οποίος έκανε τον απορημένο για τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τη δημοσιοποίηση του αριθμού των... πηδημάτων του, τι ακριβώς είναι άραγε; Θα μας πει;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ