Η Ζάκυνθος κι η... τύφλα μας η μαύρη - iefimerida.gr
ΕΛΛΑΔΑ 

Η Ζάκυνθος κι η... τύφλα μας η μαύρη

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο δήμαρχος της Ζακύνθου για την υπόθεση των τυφλών οι οποίοι ...είδαν το φως τους αφού προηγουμένως επί χρόνια έπαιρναν επιδόματα που στερούσαν από ανθρώπους που τα χρειάζονταν πραγματικά, δεν δείχνουν μόνο το μέγεθος της σαπίλας αυτού του κράτους.

Κυρίως αποδεικνύουν πόσο δύσκολο είναι να καταφέρουμε να γίνουμε μια χώρα της Δυτικής Ευρώπης με πολίτες που σέβονται τους νόμους και διοίκηση που μπορεί να τους εφαρμόζει. Τι άλλο να πει κανείς όταν πληροφορείται πώς ο γιατρός ο οποίος έδωσε πιστοποιητικά τυφλότητας σε πάνω από 600 ανθρώπους (πολλοί από τους οποίος έβλεπαν μια χαρά)όχι απλώς δεν έχει τιμωρηθεί αλλά μετατέθηκε σε άλλο νοσοκομείο και συνεχίζει να μισθοδοτείται; Τι άλλο να υποθέσει κανείς όταν μαθαίνει πώς από εκείνους που επανεξετάστηκαν και κρίθηκε ότι πρέπει να παίρνουν επίδομα, τουλάχιστον 30 δεν το δικαιούντο;

Το σύστημα είναι σάπιο από όλες τις πλευρές δήλωσε στον ΒΗΜΑ FM ο δήμαρχος της Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης . Το ακόμα χειρότερο είναι πώς αυτό το σάπιο σύστημα ζει και βασιλεύει και ουδείς δείχνει ότι μπορεί να το αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

Ας μην απορούμε λοιπόν μετά γιατί η περίφημη Τρόικα δεν μας παίρνει στα σοβαρά όταν δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τομές και ρήξεις με το παρελθόν. Κράτος που δεν μπορεί να εμπνεύσει στους πολίτες του σεβασμό , δεν μπορεί να περιμένει πολλά από τους ξένους. Για την ακρίβεια, δεν μπορεί να περιμένει απολύτως τίποτα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ