Χρυσοχοίδης εναντίον Βορίδη σημειώσατε... άντε μην πω! - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Χρυσοχοίδης εναντίον Βορίδη σημειώσατε... άντε μην πω!

Άνοιξε από χθες το απόγευμα το πρώτο «κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών» στην Αμυγδαλέζα ενώ συνεχιζόταν ο άγριος καυγάς του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη με τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη.

Την ώρα που μεταφέρονταν εκεί... 56 από τους εκατοντάδες χιλιάδες (η μήπως εκατομμύρια;) λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την Ελληνική επικράτεια, δυο υπουργοί οι οποίοι προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ τσακώνονταν δημοσίως.

Ο μεν κύριος Χρυσοχοίδης το πε και το' κανε. Έβαλε σε λειτουργία πριν από τις εκλογές το πρώτο από αυτά τα πολυσυζητημένα κέντρα για τα οποία τόσες αντιδράσεις υπάρχουν ιδιαίτερα στις κοινωνίες που πρόκειται να τα υποδεχθούν. Ο δε κύριος Βορίδης, μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε μάχη για να μην πάνε οι λαθρομετανάστες στην Αμυγδαλέζα η οποία (εντελώς...συμπτωματικά) είναι στην προσωπική εκλογική του περιφέρεια.

Τόσο ο κύριος Χρυσοχοίδης (στην Β' Αθηνών) όσο και ο κύριος Βορίδης (στην Περιφέρεια Αττικής) είναι από τους υποψήφιους βουλευτές που αναμένεται να βρίσκονται και στην επόμενη Βουλή. Δημοφιλείς αμφότεροι στα κόμματα τους ακόμα κι αν ο κ. Βορίδης είναι «φρεσκότατος» στο δικό του. Στελέχη με μέλλον, λένε πολλοί...

Τι καλά που θα ήταν αν ο κ. Χρυσοχοίδης έδειχνε τον ίδιο ζήλο και στο προηγούμενο πόστο του στο υπουργείο Ανάπτυξης την περίοδο που δεν ήταν προεκλογική; Τι καλά που θα ήταν να ήμασταν βέβαιοι ότι η επιμονή του κ. Βορίδη για τήρηση της «νομιμότητας» στο θέμα των οικίσκων της Αμυγδαλέζας θα ήταν ανάλογη αν επρόκειτο για ένα κέντρο λαθρομεταναστών στην Φλώρινα;

Τι καλά που θα ταν να' χαμε εκλογές κάνα δυο φορές το χρόνο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ