Ιαπωνία: Η All Nippon Airways δεν σκοπεύει να αλλάξει την παραγγελία της για τα αεροσκάφη Boeing Dreamliner 787, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ιαπωνία: Η All Nippon Airways δεν σκοπεύει να αλλάξει την παραγγελία της για τα αεροσκάφη Boeing Dreamliner 787, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας

Η αεροπορική εταιρεία All Nippon Airways (ANA), ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει την παραγγελία της για τα αεροσκάφη Dreamliner 787 της Μπόινγκ, παρά το γεγονός ότι ένα από αυτά πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση, εξαιτίας προβλήματος που διαπιστώθηκε στην μπαταρία του αεροπλάνου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ANA, Σινιχίρο Ίτο δήλωσε ότι συναντήθηκε την Τετάρτη με τον αντιπρόεδρο της Μπόινγκ, Ρέι Κόνερ, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο προς την επίλυση του προβλήματος.

«Έμεινα με την εντύπωση ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος», δήλωσε ο Ίτο.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιαπωνία αεροσκάφη Boeing παραγγελία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ