Γερμανία: Προειδοποίηση για πιθανές απώλειες αποσκευών στο αεροδρόμιο του Καΐρου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Γερμανία: Προειδοποίηση για πιθανές απώλειες αποσκευών στο αεροδρόμιο του Καΐρου

Το αεροδρόμιο του Καΐρου είναι μια από τις περιοχές που παρατηρείται αύξηση του αριθμού των κλοπών σε αποσκευές, τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με μια προειδοποίηση που εκδόθηκε από το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Η προειδοποίηση ακολουθεί καταγγελίες από ταξιδιώτες των οποίων οι βαλίτσες και οι τσάντες έσπασαν, άνοιξαν ή χάθηκαν εξ' ολοκλήρου. Οι εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι το σύστημα παρακολούθησης των αποσκευών στο αεροδρόμιο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας φαίνεται να είναι ανεπαρκές καθώς παρατηρείται μεγάλος αριθμός απωλειών σε προσωπικά αντικείμενα επιβατών ειδικά στις αποσκευές.

Ειδικοί από τη Γερμανία που ασχολούνται με νομικές υποθέσεις που αφορούν ταξιδιώτες, συμβουλεύουν τους «πληγέντες» να έρθουν σε επαφή με την αεροπορική εταιρεία τους ή το γραφείο ταξιδίων για να βρουν τα απολεσθέντα αντικείμενα.

Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι οι αποσκευές μεταφέρονται με ασφάλεια στο αεροσκάφος. Όλα τα μεγάλα αεροδρόμια έχουν έναν μετρητή όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να αναφέρουν απώλειες ή κατεστραμμένες αποσκευές.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία αεροδρόμιο Κάιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ