Κροατία: Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κροατία: Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες

Σε κινητοποιήσεις, από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, προχωρούν οι αγρότες σε περιοχές της βορειοανατολικής Κροατίας, όπως η Μπαράνια, έπειτα από την άκαρπη συνάντηση, διάρκειας τεσσάρων ωρών, που είχαν με τον υπουργό Γεωργίας Τίχομιρ Γιακόβινα για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Αγρότες από 13 περιοχές της Κροατίας θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα το πρωί για να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, δήλωσε ο Ντράγκουτιν Ντούκιτς, συντονιστής του δικτύου των ενώσεων αγροτών που συμμετέχουν στη διαμαρτυρία.

Οι αγρότες που είναι δυσαρεστημένοι από την κατάσταση που επικρατεί στο γεωργικό τομέα ζητούν από την κυβέρνηση την άμεση καταβολή των ενισχύσεων για τη στήριξη τους, καθώς και την υιοθέτηση νομοσχεδίου, το οποίο να άρει τα υφιστάμενα εμπόδια σε σχέση με την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας για τη βελτίωση του εισοδήματός τους.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ