Απολύσεις ή κλείσιμο της ΚΕΟ, δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Απολύσεις ή κλείσιμο της ΚΕΟ, δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος κάλεσε τους απεργούς στην ΚΕΟ (Κυπριακή Εταιρεία Οίνων) της οποίας η Αρχιεπισκοπή είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος να «προσγειωθούν για να μην προσγειωθούν ανώμαλα», όπως είπε.

Ο Αρχιεπίσκοπος διεμήνυσε ότι είτε θα απολυθούν τώρα 150 εργαζόμενοι είτε κλείνει η εταιρεία. Άλλη επιλογή, είπε, δεν υπάρχει και πρέπει να το καταλάβουν.

Στο μεταξύ, οι εργαζόμενοι ζήτησαν την παρέμβαση της υπουργού Εργασίας ύστερα από το αδιέξοδο στις διαβουλεύσεις με τη Διεύθυνση της εταιρείας.

Νωρίτερα, η εργοδοτική πλευρά είχε απορρίψει αντιπρόταση που είχαν υποβάλει οι εργαζόμενοι.

Εκπρόσωποι των συνδικάτων τόνισαν ότι η ΚΕΟ είναι μια ιστορική εταιρεία, το μέλλον της οποίας αφορά ολόκληρη την κοινωνία και κάλεσαν το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Κάλεσαν επίσης όλους, περιλαμβανομένου του Αρχιεπισκόπου, να αποφεύγουν τις εμπρηστικές δηλώσεις και επανέλαβαν την ετοιμότητά τους για διάλογο προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ