Μαυροβούνιο: Τον Ιούνιο αναμένεται η έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου που θα συνδέει το Μπαρ με τα σερβικά σύνορα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Μαυροβούνιο: Τον Ιούνιο αναμένεται η έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου που θα συνδέει το Μπαρ με τα σερβικά σύνορα

Τη διαβεβαίωση ότι το Μαυροβούνιο δεν εγκατέλειψε τα σχέδια κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου που θα συνδέει την παραλιακή πόλη του Μπαρ με τα σερβικά σύνορα, έδωσε ο πρωθυπουργός της βαλκανικής αυτής χώρας, Μίλο Τζουκάνοβιτς.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι εργασίες κατασκευής του συγκεκριμένου έργου αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο.

"Συνεχίζουμε να θεωρούμε το συγκεκριμένο έργο, ως μία από τις επενδυτικές προτεραιότητές μας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου. Μάλιστα, σημείωσε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία συνομιλιών μεταξύ της κυβέρνησης και δύο εταίρων που εξετάζουν τη συμμετοχή τους στο έργο.

Οι δύο εταίροι είναι ο κατασκευαστικός όμιλος "China Communications Construction Company International" με χρηματοδότη την Exim Bank της Κίνας και η κοινοπραξία Bechtel-Enka.

Το πρώτο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από την Ποντγκόριτσα μέχρι το Ματέσεβο θα ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων ετών, πρόσθεσε ο κ. Τζουκάνοβιτς.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ