Εξηγήσεις για τα προβλήματα στο νέο της αεροσκάφος 787 δίνει η Boeing - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Εξηγήσεις για τα προβλήματα στο νέο της αεροσκάφος 787 δίνει η Boeing

Τα πρόσφατα προβλήματα ασφάλειας με το νέο επιβατικό αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner δεν προκλήθηκαν από την ανάθεση της παραγωγής σε εξωτερικούς συνεργάτες ή από την πολύ γρήγορη αναδιάταξη της παραγωγής, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της μονάδας εμπορικών αεροσκαφών της Boeing. Σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον, ο Ρέι Κόνερ δήλωσε ότι η Boeing δεν βλέπει τίποτε το "εξαιρετικά ασυνήθιστο" για ένα νέο αεροσκάφος.

Ο επικεφαλής της διοίκησης της Ομοσπονδιακής Πολιτικής Αεροπορίας Μάικλ Χουέρτα είπε επίσης ότι μια συνολική εξέταση του αεροσκάφους θα ξεκινήσει με τεχνικούς εμπειρογνώμονες στο Σιάτλ που θα ερευνήσει όλη τη διαδικασία κατασκευής του αεροπλάνου.

Στο μεταξύ η Boeing Co, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την από κοινού επανεξέταση των προβλημάτων ασφάλειας του επιβατικού της αεροσκάφους 787, μετά από μια σειρά γεγονότων που οδήγησαν τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές στην πραγματοποίηση έρευνας.

"Εξακολουθούμε να έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον σχεδιασμό της εταιρείας και στο σύστημα παραγωγής", αναφέρει σε δήλωσή της η Boeing.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ