Βουλγαρία: Απομακρύνθηκε η ανακρίτρια για τη βομβιστική επίθεση στο Μπουργκάς - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βουλγαρία: Απομακρύνθηκε η ανακρίτρια για τη βομβιστική επίθεση στο Μπουργκάς

Την απομάκρυνση ανακρίτριας από την ομάδα που ερευνά τη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς, τον Ιούλιο του 2012, που είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πέντε Ισραηλινοί τουρίστες, αποφάσισε η εισαγγελία της βουλγαρικής πόλης. Αιτία της αντικατάστασης της Στανιέλα Καράτζιοβα ήταν το γεγονός ότι αποκάλυψε εμπιστευτικές πληροφορίες από τις έρευνες στα ΜΜΕ. Η εντολή της απομάκρυνσής της δόθηκε από την εποπτεύουσα εισαγγελέα και διευθύντρια της περιφερειακής εισαγγελίας του Μπουργάς Καλίνα Τσαπκούνοβα.

Μιλώντας με δημοσιογράφους την περασμένη εβδομάδα, η κ. Καράτζιοβα δημοσιοποίησε τον αριθμό των υπόπτων για τη βομβιστική επίθεση στο Μπουργκάς και αποκάλυψε ονόματα.

Η ανακρίτρια προέβη στις συγκεκριμένες αποκαλύψεις αμέσως μετά τη δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κάλιν Γκεοργκίεφ, ο οποίος είπε ότι κανένας από τους δράστες της επίθεσης δεν έχει ταυτοποιηθεί.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ