Έως τις 8 Ιανουαρίου η επιβεβαίωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ΟΤΑ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Έως τις 8 Ιανουαρίου η επιβεβαίωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ΟΤΑ

Εγκύκλιο, με την οποία ζητά από όλους τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας να επιβεβαιώσουν τις καταγεγραμμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, εξέδωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Γιάννης Ιωαννίδης.

Η κυβέρνηση προχώρησε στην κίνηση αυτή προκειμένου να αποπληρωθούν άμεσα, ενώ η προθεσμία επιβεβαίωσης των στοιχείων για τους ΟΤΑ α' και β' βαθμού λήξει στις 8 Ιανουαρίου.

Η εγκύκλιος έρχεται σε συνέχεια της χρηματοδότησης 42 δήμων, που είχαν ελεγχθεί από την Ελεγκτική Επιτροπή και αφορά 255.306.360 ευρώ για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Η σχετική απόφαση λήφθηκε την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ