Αυξήση αναμένεται στο τουριστικό ρεύμα απο τη Ρωσία στην Ελλάδα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Αυξήση αναμένεται στο τουριστικό ρεύμα απο τη Ρωσία στην Ελλάδα

Αυξητική αναμένεται να είναι η τάση του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία προς την Ελλάδα κατά τη νέα τουριστική περίοδο, τη στιγμή που το 2012, η άνοδος κλείδωσε στο 35%, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Όμιλος Mouzenidis Group, που μεταξύ άλλων έχει έντονη παρουσία στη Ρωσία.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός έφορος του Hatta (τουριστικά γραφεία) Νίκος Κελαϊδίτης υπογράμμισε ότι και για τη νέα χρονιά ο αριθμός των Ρώσων που θα έλθουν στην Ελλάδα θα ανέλθει από τις 800 χιλιάδες εως το 1 εκατομμύριο τουρίστες, έναντι 600 χιλιάδων το 2012.

Ενδεικτικά της δυναμικής με την οποία κινείται η αγορά της Ρωσίας είναι τα μηνύματα από τις προκρατήσεις που έχει ο ταξιδιωτικός όμιλος για το 2013, οι οποίες είναι αυξημένες κατά 100% σε σχέση με το 2012.

Ο αριθμός των τουριστών που διακίνησε η εταιρεία από τις κύριες αγορές δραστηριότητάς της, το τρέχον έτος, προς την Ελλάδα εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 300.000, ενώ την περίοδο του 2011 ήταν στο επίπεδο των 200.000.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Τουρισμός ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ