Βουλγαρία: Προειδοποίηση για πυκνές χιονοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βουλγαρία: Προειδοποίηση για πυκνές χιονοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους

«Πορτοκαλί συναγερμό» έχουν αναγγείλει για σήμερα οι μετεωρολόγοι σε δώδεκα περιφέρειες της Ανατολικής Βουλγαρίας, όπου αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους. Δεκάδες χωριά στο κεντρικό μέρος της βουλγαρικής Ροδόπης έχουν ήδη αποκλειστεί από τα χιόνια, χωρίς ρεύμα και χωρίς οδική πρόσβαση. Σύμφωνα με τα βουλγαρικά μέσα, η χιονοθύελλα την περασμένη νύχτα ξερίζωσε δέντρα ενώ προκάλεσε κατολισθήσεις βράχων, κλείνοντας σε πολλά μέρη τους δρόμους στην περιφέρεια του Σμόλγιαν.

Η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Βουλγαρίας συνεχίζεται σε χειμερινά δεδομένα. Ωστόσο, οι οδηγοί που φεύγουν ταξίδι πρέπει να διαθέτουν ντεπόζιτο γεμάτο καύσιμα, κινητό τηλέφωνο με φορτισμένη μπαταρία και αντιολισθητικές αλυσίδες, προειδοποίησε η βουλγαρική Τροχαία.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλγαρία κακοκαιρία χιονοπτώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ