Τρίκαλα:Πρωτοβουλία για κανένα παιδί χωρίς γάλα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Τρίκαλα:Πρωτοβουλία για κανένα παιδί χωρίς γάλα

Κανένα παιδί χωρίς γάλα από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων και Εργοστάσιο Γάλακτος της πόλης. Συγκεκριμένα κατόπιν πρότασης του Προέδρου της Ε.Α.Σ.Τ. και Διευθύνοντος Συμβούλου Γαλακτοβιομηχανίας Αχιλλέα Λιούτα και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προκειμένου να υλοποιηθεί αλλά κυρίως να διαχυθεί στην κοινωνία το μήνυμα: Κανένα παιδί χωρίς γάλα.

Ειδικότερα, με κεντρικό μήνυμα «Κανένα παιδί χωρίς γάλα», αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη δωρεάν παροχή γάλακτος σε παιδιά οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν οικονομικά να τους το παράσχουν.

Για το σκοπό αυτό, η Ε.Α.Σ. Τρικάλων και το Εργοστάσιο Γάλακτος καλούν Οργανώσεις και τους Φιλανθρωπικούς Συλλόγους της περιοχής να ανταποκριθούν στο μήνυμα και από κοινού να εργαστούν για να υλοποιηθεί στην πράξη.

Η διανομή του γάλακτος θα γίνεται μέσω κουπονιών τα οποία σε συνεργασία με τις Οργανώσεις και τους Συλλόγους, θα διατεθούν στις άπορες οικογένειες και οι οποίες θα μπορούν να τα προσκομίζουν στο πρατήριο του Εργοστασίου Γάλακτος για να λάβουν απολύτως δωρεάν τις αναγκαίες για τα παιδιά τους ποσότητες γάλακτος.

Σε πρώτη φάση, η Ε.Α.Σ. Τρικάλων και Εργοστάσιο Γάλακτος αναλαμβάνουν, όπως έγινε γνωστό τη δέσμευση διάθεσης 100 λίτρων παστεριωμένου γάλακτος ημερησίως.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τρίκαλα Ε.Α.Σ. Τρικάλων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ