Σερβία: Απορρίφθηκε η έφεση του μεγαλοεπιχειρηματία Μίροσλαβ Μίσκοβιτς για την άρση της προσωρινής του κράτησης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Σερβία: Απορρίφθηκε η έφεση του μεγαλοεπιχειρηματία Μίροσλαβ Μίσκοβιτς για την άρση της προσωρινής του κράτησης

Το Ειδικό Δικαστήριο του Βελιγραδίου απέρριψε, χθες, την έφεση που άσκησε ο μεγαλοεπιχειρηματίας Μίροσλαβ Μίσκοβιτς κατά του μέτρου της προσωρινής κράτησης που τού επεβλήθη, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Δικαστηρίου Μάγια Κοβάτσεβιτς. Σύμφωνα με την ίδια, το Δικαστήριο απέρριψε και τις εφέσεις του γιου του Μίσκοβιτς, Μάρκο, καθώς και άλλων πέντε ατόμων που συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η σερβική αστυνομία συνέλαβε, το πρωί της Τετάρτης, τον Μίροσλαβ Μίσκοβιτς, έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Σερβία, με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε παράνομες ενέργειες στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης εταιρειών οδοποιίας. Ταυτόχρονα, συνελήφθησαν άλλα εννέα άτομα.

Τρεις εκ των συλληφθέντων αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, με δικαστική απόφαση, ενώ για τους υπόλοιπους αποφασίστηκε η προσωρινή τους κράτηση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερβία Μίροσλαβ Μίσκοβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ