Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα– Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ» στην Ανάφη λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα– Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ» στην Ανάφη λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών-Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, πέντε (05) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Η Λιμενική Αρχή της Θήρας, ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ» Ν.Π. 12055 ότι δεν θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Ανάφης, λόγω των τοπικών δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα παραμείνει αγκυροβολημένο βορειοανατολικά του νησιού.

Επί του πλοίου επέβαιναν δύο επιβάτες με προορισμό την Ανάφη, ενώ το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο είναι σήμερα στις 07:00 για Θήρα -Θηρασιά -Ίο -Σίκινο –Φολέγανδρο –Νάξο –Πάρο –Σύρο -Κύθνο - Κέα -Λαύριο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ