Πολωνία: Τέσσερις νεκροί από το κρύο το τελευταίο 24ωρο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πολωνία: Τέσσερις νεκροί από το κρύο το τελευταίο 24ωρο

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το κρύο το τελευταίο 24ωρο στην Πολωνία, ανεβάζοντας σε 30 τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα από την 1η Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας αυτής.

Τον περσινό Δεκέμβριο συνολικά 19 άνθρωποι είχαν πεθάνει από το κρύο, σημείωσε το υπουργείο, το οποίο κάλεσε τον πληθυσμό σε επαγρύπνηση για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τις ισχυρές χιονοπτώσεις του φετινού Δεκεμβρίου κυρίως όσον αφορά τους αστέγους και τους ανθρώπους σε επισφαλή κοινωνική κατάσταση.

Τον Οκτώβριο 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το κρύο στη χώρα και το Νοέμβριο πέντε. Τον περσινό χειμώνα περίπου 200 άνθρωποι πέθαναν από υποθερμία, ενώ η πλειονότητα των νεκρών από το κρύο στην χώρα αυτή των 38 εκατομμυρίων κατοίκων είναι άστεγοι, πολλές φορές σε κατάσταση μέθης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ