Αλβανία: Ομάδες εθελοντών από το Κόσοβο μάχονται στο πλευρό των ανταρτών στη Συρία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αλβανία: Ομάδες εθελοντών από το Κόσοβο μάχονται στο πλευρό των ανταρτών στη Συρία

Τουλάχιστον δύο ομάδες Αλβανών μαχητών από το Κοσσυφοπέδιο πολεμούν στη Συρία στο πλευρό των ανταρτών, εναντίον των δυνάμεων του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, γράφουν εφημερίδες της Αλβανίας.

Εφημερίδες των Τιράνων αναφέρονται σε μέσα ενημέρωσης του Κοσόβου, τα οποία δημοσιεύουν συνέντευξη με τον Βεντάτ Τζιμσίτι, έναν 26χρονο Αλβανό απο το Κοσσυφοπέδιο, ανεξάρτητο δημοσιογράφο και φωτορεπόρτερ που εργάζεται για διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Ο Τζιμσίτι, ο οποίος βρίσκεται στη Συρία για να καλύψει τις εξελίξεις εκεί, είπε ότι είχε συναντήσει δύο ομάδες Αλβανών ανταρτών απο το Κοσσυφοπέδιο στην περιοχή του Χαλεπιού.

"Ένας διοικητής των Σύρων ανταρτών με έστειλε για να συναντήσω την ομάδα των Κοσοβάρων Αλβανών εθελοντών", δήλωσε ο Τζιμσίτι. Πρόσθεσε ότι οι αντάρτες του είπαν ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες Αλβανών απο το Κόσοβο που μάχονται στη Συρία.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ