Κανονικά θα κυκλοφορήσουν αύριο Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν αύριο Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ

Κανονικά θα κινηθούν αύριο τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, (Μετρό-ΗΣΑΠ-Τραμ), παρά το γεγονός, ότι οι εργαζόμενοι σε αυτά -πλην αυτών που εργάζονται στην συγκεκριμενη χρονική βάρδια- θα πάρουν μέρος στην τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι, που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Με αυτό τον τρόπο τα συνδικάτα συμμετέχουν στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ενάντια, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, στις καταστροφικές νεοφιλελεύθερες ευρωπαϊκές πολιτικές, που εξοντώνουν λαούς και χώρες στο όνομα της κρίσης και του χρέους, για να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα οργής και διαμαρτυρίας στους Ευρωπαίους ηγέτες.

Οι εργαζόμενοι στην κίνηση των συγκεκριμένων μέσων θα εργαστούν κανονικά, προκειμένου να διευκολύνουν όσους θέλουν να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο στη 1 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ