Βοσνία-Ερζεγοβίνη: Ο υπουργός Εξωτερικών, Ζλ. Λαγκούμτζιγια λιποθύμισε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βοσνία-Ερζεγοβίνη: Ο υπουργός Εξωτερικών, Ζλ. Λαγκούμτζιγια λιποθύμισε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Ζλάτκο Λαγκούμτζιγια λιποθύμησε κατά τη διάρκεια χθεσινής τηλεοπτικής συνέντευξης στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Κροατο-Μουσουλμανικής Ομοσπονδίας (FTV).

O κ. Λαγκούμτζιγια διέκοψε απότομα τη συνέντευξη στο στούντιο του FTV ζήτησε ένα ποτήρι νερό, σηκώθηκε από την καρέκλα και στη συνέχεια χάθηκε από το οπτικό πεδίο της κάμερας. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τη διακοπή της εκπομπής λόγω έκτακτων συνθηκών.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Σαράγεβο, όπου νοσηλεύεται και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Η εκπρόσωπος του νοσοκομείου, Μπίλιανα Γιάντριτς δήλωσε ότι ο κ. Λαγκούμτζιγια λιποθύμησε από εξάντληση και ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ