Θεσσαλονίκη: Δωρεάν μαστογραφία για εκατό γυναίκες από το δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΥΓΕΙΑ 

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν μαστογραφία για εκατό γυναίκες από το δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής

Εκατό γυναίκες από τον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, ηλικίας 40-70 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφία, στις 14 και 15 Νοεμβρίου, στον Πολύγυρο, από την Κινητή Μονάδα Μαστογραφιών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Ο Δήμος Αριστοτέλη ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, η οποία συνεργάζεται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Για να καλυφθούν οι ανάγκες και των εργαζόμενων γυναικών, θα τηρηθεί πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα εξέτασης. Ο δήμος Αριστοτέλη θα διαθέσει λεωφορείο για να διευκολύνει τη μετακίνηση των γυναικών.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού, καλώντας στην πενταψήφια γραμμή εξυπηρέτησης του δημότη 15410, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, μέχρι και την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ