Συρία: Πέντε άμαχοι νεκροί από την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην Ντέιρ Εζόρ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συρία: Πέντε άμαχοι νεκροί από την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην Ντέιρ Εζόρ

Πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα από την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που πραγματοποιήθηκε στην κύρια οδική αρτηρία της πόλης Ντέιρ Εζόρ, στην ανατολική Συρία, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με την μη κυβερνητική οργάνωση, η οποία στηρίζεται στις πληροφορίες ενός μεγάλου δικτύου ακτιβιστών και γιατρών στη Συρία, το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο εξερράγη κοντά σε ένα εστιατόριο στον κύριο δρόμο της πόλης.

Ωστόσο η συριακή κρατική τηλεόραση είχε μεταδώσει νωρίτερα ότι η έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου στην πόλη αυτή σημειώθηκε μπροστά από μια εκκλησία. Η τηλεόραση δεν ανέφερε επίσης αν υπάρχουν θύματα παρά μόνον διευκρίνισε ότι από την έκρηξη προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές, "κυρίως στην πρόσοψη της εκκλησίας", και υπογράμμισε ότι αποτελεί "μια νέα παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός" από τους Σύρους αντάρτες.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλ.Πρακτ.)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ