Κύπρος: Στη Μόσχα θα βρεθούν Κυπριανού και Αναστασιάδης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Κύπρος: Στη Μόσχα θα βρεθούν Κυπριανού και Αναστασιάδης

Για επισκέψεις στην Μόσχα θα βρεθούν περίπου τις ίδιες μέρες ο γγ του ΑΚΕΛ 'Αντρος Κυπριανού και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Κυπριανού, θα αναχωρήσει αύριο για τη Μόσχα, όπου θα πραγματοποιήσει επαφές με πολιτειακούς και κομματικούς αξιωματούχους. Ο 'Αντρος Κυπριανού θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Βλαντιμιρ Τιτόφ, τον αντιπρόεδρο της Δούμας καθώς και με την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας, του κυβερνώντος κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» και του κόμματος « Δίκαιη Ρωσία».

Ο κ. Αναστασιάδης θα βρίσκεται στην Μόσχα στις 29 και 30 Οκτωβρίου, ύστερα από πρόσκληση του Μπόρις Γκριζλόφ, επί σειρά ετών προέδρου της Ρωσικής Δούμας και νυν προέδρου του Ανωτάτου Συμβουλίου του κυβερνώντος κόμματος «Ενωμένη Ρωσία».

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Αναστασιάδη είναι η εμβάθυνση των σχέσεων του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Κόμματος «Ενωμένης Ρωσία» και η ενίσχυση της συνεργασίας των δυο κομμάτων σε διμερές και διεθνές επίπεδο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ